Møteplasser

Årsrapport 2018
 
Tusen takk til alle initiativtagere, engasjerte medlemmer og deltagere på alle våre møteplasser i 2018, hvor over 90 var konferanser og arrangementer.

De fleste ble gjennomført i samarbeid med medlemsbedrifter, organisasjoner, samt offentlige og private aktører. Uten denne type samarbeid hadde tilbudet blitt langt mindre – så stor takk til alle samarbeidspartnere.

Næringsforeningen og næringsrådene har en unik posisjon overfor kommunene og fylket i næringslivssaker.

Det holdes jevnlig møter med de politiske og administrative ledelsene i alle kommunene. Til disse møtene kan våre medlemmer spille inn saker de er opptatt av.

Se utvalgte møteplasser i året som har gått

Gründeruka 2018 – Business = lek

Business er enkelt og beintøft på samme tid. Gründeruka gikk av stabelen 12-15 november og hadde fokus på inspirasjon, praktiske verksteder, gi nyttige erfaringer og verdifulle kontakter. Deltakerne ble inspirert av kloke foredragsholdere, og lærte av lokale gründere....

les mer

“Give a job” – en stor suksess

«Give a Job» er en nasjonal inkluderingsdugnad som jobber konkret med å synliggjøre innvandrere og flyktningers kompetanse og kunnskap for arbeidsgivere, slik at flere får muligheten til å komme ut i arbeid.

les mer